При специализирана полицейска акция са спрени общо 275 нелегални мигранти на

...
При специализирана полицейска акция са спрени общо 275 нелегални мигранти на
Коментари Харесай

275 мигранти спрени от Гранична полиция днес

При профилирана полицейска акция са спрени общо 275 незаконни мигранти на българо-турската граница от 6 ч. сутринта през днешния ден. В интервенцията вземат участие към 700 чиновници на Министерство на вътрешните работи в областите Бургас и Ямбол.

Това заяви комисар Ивайло Тончев, шеф на Граничното полицейско ръководство в Елхово, съобщи Българска телеграфна агенция.

Става въпрос за общо 13 случая на засечени бежанци. Обособени са 25 контролни пункта в пътни сектори в общините Малко Търново, Средец и Елхово. Операцията продължава до отпадането на нейната нужда, уточни Тончев.

По думите му мигрантският напън е по-силен спрямо предходната година. А другояче транспортът на бежанци се реализира по всевъзможни начини- в това число и с коли за спешна помощ, коли вид баничарки, бусове, леки коли, в частност комби.

По време на инспекциите са арестувани 10 незаконни мигранти от Мароко, както и двама български каналджии в региона на Средец, сподели още Тончев.
 100 незаконни мигранти арестувани на Хемус, Нови Искър и Горна Баня
100 незаконни мигранти арестувани на Хемус, Нови Искър и Горна Баня

От Афганистан, Сирия и Мароко

Припомняме, през днешния ден от Брюксел министър председателят Николай Денков съобщи, че е с нидерландския министър-председател Марк Рюте по тематиката за приемането на страната ни в Шенген. Разговорът с австрийския министър председател Карл Нехамер следва, посочи Денков.

Припомняме, че Австрия и Нидерландия бяха страните, които последно постановиха  а повода бе засиленият мигрантски напън и незадоволителният надзор по границата ни с Турция.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР